Koopappartementenkust.be

Appartementen in De Haan - Immobiliën De Haan

Een belegging met zicht op rendement!


Of U nu een appartement in De Haan koopt als tweede verblijf of met het oog op rendement van de jaarlijkse meerwaarde zal U steeds kunnen genieten. De meerwaarde zal steeds hoger zijn dan het rendement dat U bij de bank kunt halen op uw spaarboekje.
De vastgoedprijzen blijven ieder jaar stijgen aan de Belgische kust, dus ook in De Haan.

Als U op zoek gaat Immobiliën in De Haan aan de Belgische kust dan moet U altijd op zoek gaan naar nieuwbouw. Zo bent U er zeker van dat U de eerste jaren niet voor onverwachte kosten komt te staan.
Nieuwbouw geniet zeker ook het voordeel bij huurders want het is toch ook belangrijk om een appartement in De Haan te kiezen dat U steeds vlot kunt verhuren.
Wenst U een charmante studio, een aangenaam appartement in De Haan of een luxe penthouse te kopen dan is nu het moment aangebroken om dit te doen. Nog nooit stonden de intresten zo goedkoop en waren hypothecaire kredieten zo betaalbaar.
Momenteel biedt Immo in De Haan aan de Belgische kust meer dan alleen maar dure nieuwbouwprojecten op de zeedijken.
Eventueel kunnen formules met aflossingsvrije kredieten, erfpacht, vruchtgebruik en dergelijke meer ook voor U een interessante oplossing zijn.
Het is nooit te vroeg of te laat om in vastgoed te koop te investeren.
Bent U jonger dan kunt U in uw eigen appartement in De Haan of studio aan zee uw vakantie en weekends doorbrengen met de kinderen.
Bent U ouder dan moet U zeker een appartement in De Haan overwegen waar U gezellig een weekendje kunt doorbrengen of naar waar U ook eens samen met uw kleinkinderen kunt naartoe komen. Kortom pure qualitytime.
Eens U op pensioen gaat zult U dan nog meer tijd hebben om te genieten van uw appartement aan de kust. In het kader van succesieplanning zijn er ook tal van mogelijkheden om uw appartement op een fiscaal vriendelijke manier te verwerven.
Vastgoed als vakantieverblijf of als belegging blijft steeds een goede investering op lange termijn.

Wij wensen U veel succes bij uw zoektocht naar uw appartement aan de kust.Sitemap