Koopappartementenkust.be

Appartementen aan zee - Immobiliën aan zee

Een belegging met zicht op rendement!


Of U nu een appartement aan zee koopt als tweede verblijf of met het oog op rendement van de jaarlijkse meerwaarde zal U steeds kunnen genieten. De meerwaarde zal steeds hoger zijn dan het rendement dat U bij de bank kunt halen op uw spaarboekje.
De vastgoedprijzen blijven ieder jaar stijgen aan de Belgische kust.

Als U op zoek gaat Immobiliën aan zee aan de Belgische kust dan moet U altijd op zoek gaan naar nieuwbouw. Zo bent U er zeker van dat U de eerste jaren niet voor onverwachte kosten komt te staan.
Nieuwbouw geniet zeker ook het voordeel bij huurders want het is toch ook belangrijk om een appartement aan zee te kiezen dat U steeds vlot kunt verhuren.
Wenst U een charmante studio, een aangenaam appartement aan zee of een luxe penthouse te kopen dan is nu het moment aangebroken om dit te doen. Nog nooit stonden de intresten zo goedkoop en waren hypothecaire kredieten zo betaalbaar.
Momenteel biedt Immo aan zee aan de Belgische kust meer dan alleen maar dure nieuwbouwprojecten op de zeedijken.
Eventueel kunnen formules met aflossingsvrije kredieten, erfpacht, vruchtgebruik en dergelijke meer ook voor U een interessante oplossing zijn.
Het is nooit te vroeg of te laat om in vastgoed te koop te investeren.
Bent U jonger dan kunt U in uw eigen appartement aan zee of studio aan de kust uw vakantie en weekends doorbrengen met de kinderen.
Bent U ouder dan moet U zeker een appartement aan zee overwegen waar U gezellig een weekendje kunt doorbrengen of naar waar U ook eens samen met uw kleinkinderen kunt naartoe komen. Kortom pure qualitytime.
Eens U op pensioen gaat zult U dan nog meer tijd hebben om te genieten van uw appartement aan de kust. In het kader van succesieplanning zijn er ook tal van mogelijkheden om uw appartement op een fiscaal vriendelijke manier te verwerven.
Vastgoed als vakantieverblijf of als belegging blijft steeds een goede investering op lange termijn.

Wij wensen U veel succes bij uw zoektocht naar uw appartement aan de kust.

Sitemap